Email

info@zwangerfitelderveld.nl

Telefoon

026 - 381 0934

Actieve Lessen

Tijdens de actieve lessen wordt er (zoals de naam al zegt) actief getraind. Er wordt gebruik gemaakt van fitnessapparatuur en oefenmateriaal, waaronder grote ballen en dynabands. De lessen zijn gericht op behoud van conditie en kracht en er is extra aandacht voor stabiliteit van het bekken en de lage rug. Ook is er aandacht voor de bekkenbodemspieren. Alle oefeningen zijn per individu aan te passen en daarom ook goed uit te voeren indien er klachten zijn van bekken en/of bekkenbodem.
Deel 1

Warming-up en Conditie

Warming-up/ conditietraining (cardiotraining) op apparatuur (loopband, fiets etc.) gedurende 30 minuten.
Deel 2

Spierversterkende Oefeningen

Spierversterkende oefeningen (krachttraining) gedurende ongeveer 20 minuten. De oefeningen zullen individueel en/of in groepsverband plaatsvinden en zowel met fitnessapparatuur als met oefenmateriaal. Er wordt hierbij extra aandacht besteed aan houding en stabiliteit om (bekken)klachten te voorkomen.
Deel 3

Cooling Down

Cooling down, waarbij extra aandacht zal worden besteed aan ademhaling, ontspanning en de bekkenbodem gedurende 10 minuten.

Tarieven

Je begint altijd met een 10-rittenkaart, er wordt dan gedurende 3 maanden (vanaf de eerste les) een plaats voor je vrij gehouden. Vanaf 32 weken zwangerschap en na de bevalling is het ook mogelijk om voor 5 x te betalen (5 rittenkaart). Mocht je na de eerste keer toch vinden dat zwangerfit niets voor jou is, dan wordt alleen een proefles in rekening gebracht. Na de eerste of tweede les ontvang je een nota.

Lessen die niet worden afgemeld tellen door op je rittenkaart!

Zie ook de Algemene- en betalingsvoorwaarden voor alle spelregels/voorwaarden.

Lestijden

De actieve zwangerfitlessen worden doorlopend gegeven, alle groepen zijn toegankelijk voor zowel zwangeren als bevallen vrouwen. Er is een continue instroom en uitstroom mogelijk, als de groepen vol zitten wordt er met een wachtlijst gewerkt. Het is de bedoeling dat je iedere week op een vast uur komt sporten, kun je een keer niet komen dan meld je je af (niet afgemelde lessen tellen door op je rittenkaart!). Je kunt doorgaan tot het einde van je zwangerschap of zolang als medisch verantwoord is. Als je al wat eerder wil stoppen kun je dit uiteraard aangeven. Resterende lessen kunnen na de bevalling worden opgemaakt.

Rooster

Donderdagavond 19:00 - 20:00 uur
Donderdagavond 20:00 - 21:00 uur
Vrijdagochtend 9:30 - 10:30 uur
Vakantierooster 2024
geen les op: donderdag 18 juli
vrijdag 19 juli
vrijdag 26 juli
vrijdag 2 augustus

Wil jij ook fit zijn tijdens jouw zwangerschap?

Wacht dan niet langer en meld je nu aan om deel te nemen aan de actieve lessen.

Voeg je koptekst hier toe